5 0
Read Time1 Minute, 48 Second

Het was de week van de actie en reactie. Zo werd de verkoop van lachgas verboden. Het is natuurlijk ook gewoon kolder om vrolijk aan het gas te gaan terwijl we allemaal zo snel mogelijk van het gas af moeten. Het verbod miste zijn doel niet, want in Loppersum werd meteen de hele gaswininstallatie ontmanteld. Jeroen Pauw kwam tot de conclusie dat het beter was om te stoppen met zijn talkshow op de late avond. Geruchten dat Arnold Karskens de show wil overnemen konden nog niet bevestigd worden en zullen in ieder geval voorlopig Ongehoord worden.

Wat niet ongehoord bleef was het feit dat het terreurdreigingsniveau van 4 naar 3 ging. Dat had ongetwijfeld te maken met onze oorlogsheld Kroon, die in zijn kikkerpak een taakstraf aanhoorde. Hij had al kwakend zijn slappe bazooka laten zien aan een vrouwelijke agent en en passant een mannelijke variant een kopstoot gegeven. Aangezien deze veteraan vaker onder vuur had gelegen was het ook meer dan terecht dat hij gestraft werd. Je mag nu eenmaal niet urineren in een kikkerpak langs de kant van de weg. De rechter liet ook zwaar meewegen dat zijn hangende geweertje vrouwonvriendelijk was. Met een stijve Arie had hij vast geen of minder straf gehad, maar die krijg je natuurlijk nooit als je de tegenwoordig de dienstdoende agentes ziet.

Ook roddelblad Privé hangt een straf boven het hoofd. Dat krijg je als je schrijft dat Bridget heeft lopen rotzooien met kleine Dré op het feestje van de toen nog grote Patty. Wat waarschijnlijk gewoon waar was en dus niet in dit rioolblad hoorde. De eis van 7500 euro was dus geheel op zijn plaats. Een bedrag wat dan weer een kleinigheidje is voor de vele opgestapte en mislukte ambtenaren in het gemeentebestuur van Amsterdam. Die gingen met meer weg dan dat ze kwamen, terwijl ze nog minder deden. Een standaard links arbeidsproces dus. Vreugde was er in de kapsalon van Boris Johnson. De haarkunstenaar en peroxide-expert had er naast Donald en Geert weer een winnaar bij. Niet verwonderlijk dat bij deze knipper de telefoon roodgloeiend stond. Helaas moet Mark wegens drukte voorlopig nog even in de wachtkamer.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme