3 2
Read Time58 Second

De NAVO-top is voorbij en wij zijn weer veilig. Een voorstander van de politiek van Trump ben ik zeker niet maar vermakelijk? Dat dan weer wel.
Geen wereldleider, sorry Kim Jong Un, heeft mij meer lachbuien bezorgd sinds Bush Jr. dan de grote oranje gorilla. Point in case:

Terug naar het verhaal. Op de NAVO-top liep iemand met een Samsung Galaxy telefoon en nam een interessant gesprek dat plaatsvond tussen Macron, Trudeau, Johnson en onzer eigen Rutte. Hieronder kun je zien dat ze eigenlijk hele gewone mensen zijn die leuk staan te roddelen op een super serieuze top. Heeft de NOS dit nieuws gemist? Ik weet het eerlijk gezegd niet omdat ik bij junknews-media weg blijf. Ik ben te makkelijk te beïnvloeden namelijk.

Anyway, op een gegeven moment roept Rutte “fakemedia” en gaat schiet enorm in de lach, altijd leuk. Een menselijk politicus te zien bedoel ik. Maar laten we vooral de Kamervragen afwachten wat onze MinisterP allemaal heeft gezegd en of volgende week het Torentje wordt ge-Rainbow-Six-Sieged. Trouwens, Trumpy heeft het niet echt op persoonlijke aanvallen dus voorzie ik importheffingen op kaas, klompen en zwarte piet.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme

Ahmed Aarad

Written by Ahmed Aarad

Bestuurder bij stichting Open Source & Overheid, freelance ICT en Aanbestedingsjurist, distantieert zich van rechts/links denken heeft het liever over goed of fout en vindt dat integriteit niet te leren is. “If you are not a better person tomorrow than you are today, what need have you for tomorrow?”