2 0
Read Time1 Minute, 51 Second

Initiatieven die steunen we maar al te graag. Mensen die dingen doen in plaats van roepen. Dan maar het risico dat het niets wordt.

Zo is Thomas Edison er 2000 keer niet in geslaagd om gloeilamp te maken zodat hij de 2001ste keer maar de oplossing van Nikola Tesla heeft gejat. Ik bedoel euh ja je begrijpt het wel, altijd blijven proberen want je weet niet wanneer je wel slaagt. Bovendien schijt iedereen met een beetje naam in z’n broek zo wat, omdat je in ons land niet kan en mag falen. Dan word je voor loser aangezien door al die op de wal staande zeelui. Zeelui die mooi mee brallen met alle self-made mensjes die hun super carrière zijn begonnen met een kleine lening van 50mln van pa of met vrachtwagens aan subsidies. Nog los van de hordes verzuurde lui die het hardste klagen en het minste doen.

Nee. Hier op Saltmines zijn wij positief. Wij juichen elk initiatief toe dat tot doel heeft een positieve bijdrage te leveren aan onze maatschappij of samenleving. Sterker nog, als we kunnen helpen doen we dat, bij deze ons vrijblijvende aanbod. Vaak, en heel dom, doen we dat nog gratis ook omdat wij nog steeds heel naïef geloven dat we met z’n allen (begint te zingen, red.) nog steeds het beste voor elkaar over hebben.

Media

Dat een regering, overheid, de belastingdienst, politie en politieke partijen hun bestaansrecht ontlenen aan ons burgers en niet andersom. Dat zou net zo hard voor de media moeten gelden maar helaas wordt het nieuwe media steeds meer onmogelijker gemaakt om daarin door te breken. Grote namen liggen aan het overheidsinfuus en alles wat maar in de verste verte lijkt op concurrentie moet met de grond gelijk gemaakt worden. Daarom ook respect van ons aan jullie. Met Ongehoord Nederland krijg je, net als ons overigens, bakken met shit over je heen.

En dit is hoe snel het gaat want de eerste reacties zijn al binnen:

Het ga jullie goed mannen en vrouwen! Zet door! Je merkt zelf wel hoe nodig het is dat deze oude man die het Nederlands medialandschap heet nodig met pensioen moet.

Steun Ongehoord Nederland en word lid voor minder dan EUR 6!Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme

Ahmed Aarad

Written by Ahmed Aarad

Bestuurder bij stichting Open Source & Overheid, freelance ICT en Aanbestedingsjurist, distantieert zich van rechts/links denken heeft het liever over goed of fout en vindt dat integriteit niet te leren is. “If you are not a better person tomorrow than you are today, what need have you for tomorrow?”