4 0
Read Time2 Minute, 3 Second

De week begon natuurlijk met een geniale ingeving van oud-Stürmer Marco van Basten. Na een ouderwets steenkolen-Duits interview van collega Kraay besloot deze ex-topvoetballer de nazikreet Sieg Heil door de FOX Sport Studio’s te schallen. Achteraf bleek dat deze kreet best wel gevoelig lag. Het was dan ook niet vreemd dat unsere Marco daar een gepaste straf voor kreeg. Helaas werd het geen handtekeningen uitdelen in het Anne Frank Huis, 1.000 keer een balletje hooghouden voor het joods museum of in zijn eentje de klok moeten hanteren op de Waalsdorpervlakte op 4 mei, maar een simpele boycot van één week op de tv. Een straf die zijn doel compleet miste. Zo’n zware straf past beter bij een Peter R. de Vries. Alleen zou die meteen in hoger beroep zijn gegaan wegens inkomstenderving.

Saillant detail over Peter was de oproep van Ongehoord Nederland om lid te worden van een Peter R.-vrije omroep. Een oproep die goed was voor grote vlekken in de nekken van de gevestigde linkse media. Hoe durft een oorlogsverslaggever die tot zijn knieën in de modder heeft gestaan zoiets te doen. Maar zoals je weet, niks menselijks is Arnold Karskens vreemd. Een uitdrukking die toevallig ook mooi past bij D66-malloot Monica den Boer. Die vindt de term bemanning niet meer kunnen en pleit voor bemensing. Dat Nederland steeds onveiliger wordt en dat er daarom meer mensschappen bij de politie nodig zijn ging even aan haar voorbij. Gelukkig dingt ze wel mee voor de Dikke Van Dale-prijs. Een prijs van 37.000 onverdiende euro’s die ze zonder schaamte in haar zak mag steken. Iets wat haar collega Dijkhoff zal toejuichen.

En wees eerlijk, 37.000 euro is geen kattenpis wat weer veel ecologische schade aan kan richten. Deze harige snorrende monstertjes moeten zich ernstig zorgen gaan maken als ze ‘s nachts op rooftocht gaan. Kennelijk plegen ze strafbare feiten genoeg om opgepakt te worden. In dat geval zijn deze dieren ‘s nachts in prima gezelschap van dieven, plofkrakers en een ieder die weigert te werken overdag. Ik houd mijn katten binnen sinds de tijd dat ze 3 muizen, 7 ratten, 12 vogels – waaronder 1 flamingo en 2 pelikanen – , 2 vossen en 1 giraffe mee naar binnen namen. Daarbij moet ik wel opbiechten dat ik strafvermindering heb toegepast toen ze mijn maagdelijke, mooie buurvrouw van 20 naar binnen sleepten. Dat opbiechten daar heb ik geen problemen mee. Nu jij nog Mark.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme