7 0
Read Time1 Minute, 12 Second

In mijn podcast met Syp Wynia (hier te beluisteren) hebben we voor eens en altijd de Zwarte Piet discussie gesloten. Heel simpel, want het is namelijk geen echte discussie. Maar liefst 71% van de Nederlanders vindt dat Zwarte Piet niet moet verdwijnen. Dat de Nederlandse Publieke Omroep niets met de meerderheid van dit land heeft is al 365 dagen per jaar te zien aan de politiek correcte bagger en overheidspropaganda dat over ons wordt uitgestrooid. Maar in Sinterklaastijd tonen de linkse activisten in Hilversum hun griezeligste gezicht. Een democratie dient minderheden te beschermen tegen de dominante meerderheid. Dat is totaal iets anders dan dat een radicale minderheid te laten bepalen voor een dominante meerderheid. Dat is precies wat er mis is met dat hele gesodemieter rondom Zwarte Piet. Een klein groepje militanten verpest een kinderfeest voor iedereen. Niet omdat ze een punt hebben, want dat hebben ze immers niet, maar omdat de zwakke ruggen in Hilversum en Den Haag soepel meebewegen met hun irrationale eisen.

Je kan die paar honderd mensen niet kwalijk nemen dat ze niets anders hebben dan identiteitspolitiek en zich door alles en iedereen gediscrimineerd voelen. Je kan die paar duizend blanken, die zichzelf wit noemen en vol schaamte hun huidskleur dragen, die achter dit clubje aanhobbelen hun psychische problematiek niet kwalijk nemen. Het angstreflex om dit soort geluiden direct tegemoet te komen is het werkelijke kwaad.

U kunt een donatie voor Jans 12-uurtjes doen via Backme.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme