Integratie gelukt: Marokkanen niet langer koploper in criminaliteit

Ahmed Aarad

Direct om je uit de spanning te halen: VVD politici. De organisatie die jaren onlosmakelijk verbonden is met fraude, witwassen, drugs, bedreigingen en lekken.

Read Time1 Minute, 53 Seconds

Direct om je uit de spanning te halen: VVD politici. De organisatie die jaren onlosmakelijk verbonden is met fraude, witwassen, drugs, bedreigingen en lekken.

Tegelijkertijd goed nieuws voor de groep Antillianen en Marokkanen want kennelijk doen zij het beter dan de VVD politici als je die laatste als bevolkingsgroep meetelt.
Nu even serieus, ook wanneer je naar de criminaliteitscijfers kijkt is er een sterke daling te zien. Ook ik weet dat je die cijfers met een behoorlijke zoutmijn (haha saltmines, red.) moet nemen, het effect is desalniettemin wel. Ik raad je aan, mits je geïnteresseerd bent in integratie van al die ‘ausländern‘, te kijken naar het Jaarrapport Integratie 2018 van het CBS, klik hier voor de longread en leuke grafiekjes enzo.

Robin Linschoten

Nog even terug naar de VVD, want daar is het weer raak. Niet de eerste beste maar onze eigen VVDinosaurus Robin Linschoten, die sinds 1982 enkel politieke en pluche functies beklede, is in hoger beroep door een rechter gemaand zich te melden bij een toekomstig te sluiten gevangenis. Hij mag niet langs start en moet nog even EUR 370.000 belastingschuld aftikken. Hoe je (de fuck) het voor elkaar krijgt als politicus om dat soort belastingschulden op te bouwen ontgaat me even.

Anyway Robin moet naar het gevang en wel omdat hij, in tegenstelling tot gewone burgers, jarenlang belastingen vooral zag als vervelend. Het is niet echt lang overigens want er is vijf maanden gevangenisstraf geëist, waarvan drie voorwaardelijk. De rechter stelt:”De Belastingdienst jarenlang oplichten alleen maar omdat je te beroerd bent je als directeur te verdiepen in dingen die je niet interesseren: dat kan echt niet.” En zo kennen we onze prototypische politici, onafhankelijk van partijkleur, ook. Regels zijn er vooral voor ons plebs maar niet voor ons soort mensen.

Loyaliteit

Als je dan uit de gratie raakt dan ben je direct besmet. Hij raakte zo aan wal dat hij moest terugvallen als liberaal op een bijstandsuitkering. Het opnemen voor arme Robin doen al die collega’s niet. Zelfs niet als je al 37 jaar der partei dient. Voor je het weet ben je zelf ook verdacht. Mogelijk omdat je VVD politicus bent en dus een verhoogde kans hebt op crimineel gedrag. Kun je mooi met Robin een cel delen. Laten we wel wezen, wie wil dat?

6 0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

12-uurtje, 100km per uur

We gaan 100 kilometer per uur op de snelweg rijden voor 0,07% minder […]
Jan Roos