21 0
Read Time59 Second

Nu woon ik niet geheel toevallig in het natste stukje van Nederland. In gemeente Bergen wordt het meest gedronken van het land en valt de meeste regen. Kletsnatte bedoening hier dus. Maar laten we eerlijk zijn, vanaf september regent het overal flink. Wat zeg ik, het is de de meest vochtige herfst in jaren. Dus ik begin me langzamerhand af te vragen hoe het met het grondwaterpeil staat. Na de lange, warme en droge zomer van 2018 werden we gewaarschuwd dat de grond nog nooit zo droog is geweest en dat het ook niet meer goed zou komen. Maar na de alles vernietigende zure regen, het dodelijke gat in de ozonlaag en de verschrikkelijke opwarming van de aarde kan ook daar weer een streep doorheen. Ook de eeuwige uitdroging van de grond bleek een waardeloze op niets gebaseerde angstvoorspelling. Maar wat mij zo verbaast is dat als zo’n groot uitgemeten probleem achteraf toch meevalt of niet bestaat het niet gevierd wordt in de media. De zogenaamde klimaatrampen komen met heel veel bombarie, maar tegen de tijd dat ze ontkracht zijn hoor je er nagenoeg niks meer van. Dat is niet alleen vreemd, dat is vooral erg verdacht.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “12-uurtje Grondwaterpeil

 1. Net als dat het nu te koud is voor de tijd van het jaar.
  Als het in de zomer even te warm voor de tijd van het jaar is, vergaat de wereld. Nu blijkbaar niet.
  Gelukkig maar, maar raar is het wel. Of moet ik zeggen: verdacht?

 2. Het blijkt wel dat elke klootviool en minder zitting kan nemen in 2e kamer en er maar op los fantaseren. Met alle gevolgen van dien…. Hebben ze hun medicijnen niet ingenomen of zo…..
  Wanneer komen er weer echte regeerders en die zich niet niet laten leiden door mafkezen. Het land is aan het verloederen maar dat is niets nieuws.
  Zure regen…nooit meer iets van gehoord. Ozongat….allang weer voorbij. Grondwaterstand….bijna op peil. PFAS…. volgens Hr Katan altijd aanwezig geweest….. Het enige waar we nu last van hebben zijn incompetente bestuurders en aanhang. En de socialedienst uithollers niet te vergeten.

 3. Het is om bang van te worden dit beleid.
  Maar……… zojuist mijn buurman gesproken hierover. Hij blijft VVD stemmen maar is wel kwaad dat hij maar 100 km. mag!!??
  Ik begrijp het stemgedrag van mensen niet evenals de peilingen. Je zou bijna denken aan fraude.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.