21 0
Read Time59 Second

Nu woon ik niet geheel toevallig in het natste stukje van Nederland. In gemeente Bergen wordt het meest gedronken van het land en valt de meeste regen. Kletsnatte bedoening hier dus. Maar laten we eerlijk zijn, vanaf september regent het overal flink. Wat zeg ik, het is de de meest vochtige herfst in jaren. Dus ik begin me langzamerhand af te vragen hoe het met het grondwaterpeil staat. Na de lange, warme en droge zomer van 2018 werden we gewaarschuwd dat de grond nog nooit zo droog is geweest en dat het ook niet meer goed zou komen. Maar na de alles vernietigende zure regen, het dodelijke gat in de ozonlaag en de verschrikkelijke opwarming van de aarde kan ook daar weer een streep doorheen. Ook de eeuwige uitdroging van de grond bleek een waardeloze op niets gebaseerde angstvoorspelling. Maar wat mij zo verbaast is dat als zo’n groot uitgemeten probleem achteraf toch meevalt of niet bestaat het niet gevierd wordt in de media. De zogenaamde klimaatrampen komen met heel veel bombarie, maar tegen de tijd dat ze ontkracht zijn hoor je er nagenoeg niks meer van. Dat is niet alleen vreemd, dat is vooral erg verdacht.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme