2 0
Read Time3 Minute, 6 Second

Op RTL Z en RTL Boulevard , melden men een tijdje geleden dat UBER waar Neelie Kroes adviseur is zoals vroeger bij Prins Bernhard SR die de Bilderberggroep oprichtte, een deal met Nederlandse fiscus had gesloten. Grote verontwaardiging op RTL Z. Kennelijk kunnen de financiële wonderboys van RTL Z die opgevoed zijn met de banken roof economie, tussen roven en niet roven geen onderscheid meer maken. Het pleit voor ze dat ze niet crimineel kunnen denken. Maar daarom heeft onze, Leve de Koning en kabinet RUTTE III, vrij Neelie Kroes UBER spel. Wij hebben Nederland en dat is wij en de Caraïbische eilanden dat is Nederland. En dat is publicitair juist. Maar formeel helemaal niet. We zijn hier in Nederland gewoon Europa en hebben een eigen gezag en vallen onder gezag van Europa. Daar hoorde natuurlijk tot 2010 de Caraïbische eilanden als van Nederland ook bij.

Maar in 2010 heeft het CDA Partij van de Arbeid (PvdA) CU van de eilanden volledige zelfstandige landen gemaakt die ook nog onderling van status verschillen, maar het is nu formeel buitenland. Curaçao is het grootste eiland die vallen niet meer onder ons in Europa gezag juridisch. En een aantal andere eilanden vallen onder het gezag van de Koning als gouverneur. Allemaal buitenland formeel. Nu hebben we dus verschillende Nederlanden die onderling juridisch niets met elkaar te maken hebben. Dat is nu dus een buitengewoon goede positie om miljarden wit te wassen. Want er is publicitair 1 Nederland. En zo horen we de ene week dat UBER met adviseur Neelie Kroes een deal gesloten heeft met de belastingdienst van Nederland, alleen wordt er niet bij vertelt welk Nederland. Een week later, omdat iedereen begint te koeren, wordt het door de belastingdienst hier weer ontkent dat er een belastingdeal is met UBER, wat vrijwel zeker ook weer klopt.

Neelie Kroes, die ook al adviseur was van Prins Bernhard SR voor de Bilderberggroep, en voor witwassen Paalberg liet opdraaien omdat zij Koninklijke bescherming geniet, zal wel het volgende bedacht hebben: vestig een bedrijf op Curaçao en spreek daar af met de belastingautoriteiten een goedkoop belastingtarief lager dan Bermuda waar men eerst zat. Er is al een holding van UBER in Nederland, dan sluis je wereldwijd alle winsten naar de holding in Nederland, en omdat de hoofdvestiging op Curaçao de aandelen bezit van de holding in Nederland Europa, kan je alle winsten verzamelt, in Nederland, zonder belasting over te betalen volgens onze wetgeving, overhevelen naar Curaçao, waar UBER het aanzienlijk lagere belastingtarief dan in Nederland, zelfs lager dan men op het witwasparadijs Bermuda betaalde, hoeft af te rekenen. Als ze zwart geld hebben kunnen ze dat ook gemakkelijk doen voor een tarief van niet meer dan 10%.

En zo komen we dan op de 4e plaats op de wereldranglijst van witwasparadijzen en zijn we een schurkenstaat geworden. De uitvinders van deze constructie: CDA PVDA CU in 2009 althans de top daarvan hebben zich letterlijk een ongans gelachen: hier snapt geen hond iets van: een aantal buitenlanden die Nederland heten. En je geeft de kleinste ook nog publicitair een status mee alsof het bestuurlijk ongeveer hetzelfde is als Nederlandse Europagemeente en de verwarring is groter, en kan men het schurkenstaat zijn weg redeneren omdat de goegemeente er totaal niets van begrijpt. Zie op www.vrijmoedcrime.nl site hoe de schurkenstaat Nederland, eigenlijke moet ik zeggen de Nederlandse schurkenstaten ongeveer werken. Ik kan jammer genoeg tot nu toe alleen maar een topje van de schurken ijsbergen laten zien. www.vrijmoedcrime.nl is een site die specialiseert is in publicaties over criminaliteit van overheden, banken en het Mr. titel circus Het rechtssysteem is compleet gemonopoliseerd onder leiding van de Orde van Advocaten zodat er in principe geen recht meer kan worden gekregen.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme