32 0
Read Time44 Second

Politieke partij DENK is alleen op papier Nederlands. Alles wat er mislukt is aan de multicuturele samenleving komt samen in deze club. Het is een modderpoel van onaangepastheid, onfatsoen, afzetten tegen ons land en bijzonder verregaande domheid.

Het is niet meer dan een groep allochtone hangjongeren uit een achterbuurt, die toevallig een stropdas dragen en zonder enig gevoel van decorum verlies hun achterlijkheid ten toon spreiden, omdat het ze aanzien geeft bij de nog dommere jongens. Selçuk Öztürk zei in de Kamer dat de gevallen burgerdoden tijdens een missie tegen IS in Irak door de minister zijn “vermoord”. Een missie waar hij overigens zelf mee instemde. Als je dat soort woorden gebruikt ben je geen Nederlandse parlementariër, maar een buitenlandse querulant.

Een opstoker van de vijfde colonne. Het zou mij plezieren als er eens gekeken wordt of dit soort verbannen kan worden. Uit de Kamer om te beginnen.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme