0 0
Read Time1 Minute, 30 Second

Help mij tegen de stroom te roeien! Steun mijn werk tegen de gure wind van de politieke correctheid! Incidentele donaties zijn prachtig, maar ik weet nooit waar ik aan toe ben in de toekomst, laat staan een hypotheek. Steun mij via BackMe!

Woensdag 4 september was ik in Leeuwarden om te spreken voor Omroep Friesland. Jenny Douwes sprak over hoe zij de mediacultuur ervaart en hoe zij stem geeft aan zorgen die opstijgen uit de diepe wortels van de samenleving. Zij vertegenwoordigt het deel van de samenleving waar hard wordt gewerkt, waar het gezin en het vaderland hoog in het vaandel staan, en waar een man een man is en een woord een woord.

Oftewel het interview gaat over alles wat we in het kruiperige Hilversum niet al te vaak voorbij zien komen: men staat er voortdurend klaar om eerst glimlachend voor de camera te verschijnen en daarna elkaar een mes in de rug te steken. Nee, de sfeer in Friesland was totaal anders. Eerlijk, open en direct! Het deel van Nederland dat nog niet is overwoekerd door massatoerisme en schreeuwerige cultuurveranderingen. Toch is het maatschappelijke onbehagen er voelbaar, want hoewel mensen er niet kosmopolitisch zijn, zijn ze wel wereldwijs en kijken ze goed om zich heen. Enfin! Jenny wilde dat ik mijn zegje erover zou doen. U vraagt, wij draaien!

Voor het geval dat CensuurTube hem eraf trekt: hier het hele verhaal op BitChute. U kunt er ook de door Jenny geselecteerde video’s bekijken waarnaar in mijn interview wordt verwezen.

Help mij tegen de stroom te roeien! Steun mijn werk tegen de gure wind van de politieke correctheid! Incidentele donaties zijn prachtig, maar ik weet nooit waar ik aan toe ben in de toekomst, laat staan een hypotheek. Steun mij via BackMe!Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme

Sid Lukkassen

Written by Sid Lukkassen

Dr. Sid Lukkassen behandelt o.a. humanisme, geopolitiek, media-analyse en culture wars. Schrijft voor volk en vaderland. Steun mij! https://backme.org/content-creator/sidlukkassen/