Sid spreekt in Leeuwarden

Sid Lukkassen
Read Time1 Minute, 30 Seconds

Help mij tegen de stroom te roeien! Steun mijn werk tegen de gure wind van de politieke correctheid! Incidentele donaties zijn prachtig, maar ik weet nooit waar ik aan toe ben in de toekomst, laat staan een hypotheek. Steun mij via BackMe!

Woensdag 4 september was ik in Leeuwarden om te spreken voor Omroep Friesland. Jenny Douwes sprak over hoe zij de mediacultuur ervaart en hoe zij stem geeft aan zorgen die opstijgen uit de diepe wortels van de samenleving. Zij vertegenwoordigt het deel van de samenleving waar hard wordt gewerkt, waar het gezin en het vaderland hoog in het vaandel staan, en waar een man een man is en een woord een woord.

Oftewel het interview gaat over alles wat we in het kruiperige Hilversum niet al te vaak voorbij zien komen: men staat er voortdurend klaar om eerst glimlachend voor de camera te verschijnen en daarna elkaar een mes in de rug te steken. Nee, de sfeer in Friesland was totaal anders. Eerlijk, open en direct! Het deel van Nederland dat nog niet is overwoekerd door massatoerisme en schreeuwerige cultuurveranderingen. Toch is het maatschappelijke onbehagen er voelbaar, want hoewel mensen er niet kosmopolitisch zijn, zijn ze wel wereldwijs en kijken ze goed om zich heen. Enfin! Jenny wilde dat ik mijn zegje erover zou doen. U vraagt, wij draaien!

Voor het geval dat CensuurTube hem eraf trekt: hier het hele verhaal op BitChute. U kunt er ook de door Jenny geselecteerde video’s bekijken waarnaar in mijn interview wordt verwezen.

Help mij tegen de stroom te roeien! Steun mijn werk tegen de gure wind van de politieke correctheid! Incidentele donaties zijn prachtig, maar ik weet nooit waar ik aan toe ben in de toekomst, laat staan een hypotheek. Steun mij via BackMe!

00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Ratio boven emotie in het migratiedebat!

Help mij tegen de stroom te roeien! Steun mijn werk tegen de gure […]

Je blokkeert onze vervelende advertenties!

We weten hoe vervelend advertenties zijn echter om de kosten op te brengen, we verdienen namelijk niets aan dit blogje, zijn wij genoodzaakt deze jou te laten zien. Help ons dit blogje gratis te houden en sta advertenties op onze site toe. Dank vanuit het hele team hiervoor!