0 0
Read Time1 Minute, 24 Second

Ingezonden stuk van De Nieuwe Zuil.

Op zaterdag 8 december organiseert De Nieuwe Zuil de boekpresentatie van ‘Kerkgangers en Zuilenbouwers’, het nieuwe boek van Sid Lukkassen.

Officiële start

In het boek beschrijft Sid, aan de hand van verhalen uit de samenleving, de noodzaak van De Nieuwe Zuil. Daarmee kan de presentatie van het boek gezien worden als de officiële start van ons ambitieuze project.

Wat gaat er gebeuren?

Naast de boekpresentatie door Sid, zal een spraakmakende mystery guest toelichten waarom dit boek zo belangrijk is. Daarnaast zullen we je via een korte update vertellen waar we momenteel als (binnenkort) stichting De Nieuwe Zuil staan en wat je de komende tijd van ons kan verwachten.

Netwerken

Deze boekpresentatie is een ideale manier om meer te weten te komen over de noodzaak van De Nieuwe Zuil én om te netwerken en andere DNZ-aanhangers te ontmoeten.

Plaats en tijd

Locatie: De Observant, Stadhuisplein 7, Amersfoort
Tijdstip: 14:30u – 18:00u

Kleine vergoeding

De Nieuwe Zuil wordt mogelijk gemaakt door vrijwilligers en donaties. Om deze evenementen mogelijk te maken en omdat het aantal plekken beperkt is, vragen wij een klein bedrag per toegangskaartje.

Bestel je kaarten hier

Help De Nieuwe Zuil groeien!

De Nieuwe Zuil groeit. Langzaam aan krijgen we steeds meer volgers via onze nieuwe Facebook pagina, via ons Twitter account en aanmeldingen voor onze nieuwsbrief. Hoe meer volgers we krijgen, des te sneller kunnen we groeien.

Volg ons ook via Facebook en Twitter. Ken je vrienden en kennissen die ook geïnteresseerd kunnen zijn in DNZ? Nodig hen uit om ons ook te volgen.

Nieuwsbrief

Wil je je inschrijven voor nieuwsbrief van De Nieuwe Zuil? Dat kan via onze nieuwe website.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme