Echte Jan over UWV-schandaal: honderden miljoenen euro’s verbrand

Frank van Dorp
Read Time1 Minute, 0 Seconds

Hij is er weer, onze enige echte Jan Roos met de zevende aflevering van zijn radioshow Echte Jan! Uiteraard mede mogelijk gemaakt door de velen onder u die Jan met een paar knaken per maand steunen via zijn BackMe-kanaal. Voor wie dat nog niet doet maar wel graag Jan wil ondersteunen in het maken van nog meer afleveringen: wordt HIER ook backer van Echte Jan!

Deze week is SP-Kamerlid Jasper van Dijk te gast, en Jan heeft meerdere SCOOPS voor ons. Hij heeft hier de belangrijkste scoops even op een rij gezet:

En het spreekt natuurlijk vanzelf dat hier, met dank aan Jasper van Dijk, hele lastige kamervragen over gaan volgen voor de verantwoordelijke minister, Bruno Bruins.

Die, overigens, van 2012 tot 2017 voorzitter van de raad van bestuur van het UWV was, in de tijd dus dat deze verkwanseling van honderden miljoenen euro’s aan belastinggeld kon plaatsvinden. En nu dus minister voor Medische Zorg in Rutte III is.

Kortom, we kunnen allemaal de beerput al ruiken, en Jan legt die maar eens genadeloos bloot op de karakteristieke, humoristische wijze die we van hem kennen.

Luisteren dus! En, nogmaals, vergeet niet backer te worden van Jan via janroos.backme.org!

00
Next Post

Afstand nemen van extreem ‘pro-Palestijns’ of anti-Israëlisch activisme

Er zijn weinig onderwerpen waarbij de emoties zo hoog oplopen als het Israëlisch-Palestijns […]

Je blokkeert onze vervelende advertenties!

We weten hoe vervelend advertenties zijn echter om de kosten op te brengen, we verdienen namelijk niets aan dit blogje, zijn wij genoodzaakt deze jou te laten zien. Help ons dit blogje gratis te houden en sta advertenties op onze site toe. Dank vanuit het hele team hiervoor!