0 0
Read Time1 Minute, 26 Second

Skaveren

Tom Staal, u kent hem wel, heeft hier op Saltmines al een aantal columns (hier delen 1, 2, 3, 4 en 5) geschreven over zijn absolute passie: lekker eten. Dus heeft Tom zijn hobbyproject Skaveren opgezet, waarin hij op zoek gaat naar unieke culinaire ervaringen, vooral in ons eigen Nederland.

Tom heeft grootse plannen voor Skaveren, en hij licht een tipje van de sluier op in het onderstaande interview met Café Weltschmerz, waar hij met Dennis Honing in gesprek gaat over zijn werk als GeenStijl-journalist, de deplorabele staat van de media in Nederland en dus ook over Skaveren.
Zo wil Tom alle provincies van Nederland door, om van elke provincie een uniek streekgerecht uit te lichten, ambachtelijk gemaakt, dat je nergens anders op de wereld kunt proeven. Onlangs heeft Tom de eerste aflevering in deze serie gemaakt, over de unieke kazen van Boerderij Remeker uit Gelderland.

Steun Tom via BackMe!

Deze afleveringen maken zichzelf echter niet, en er gaan een hoop productiekosten in zitten. Tot nog toe betaalde Tom die uit eigen zak, maar ook die is een keer leeg.

Dus daarom kunt u Skaveren nu ook vinden op BackMe, een platform in ontwikkeling voor onafhankelijke content creators. Hier kunt u Tom Staal steunen met een maandelijkse bijdrage, al vanaf 1 euro per maand, en als genoeg liefhebbers van Skaveren dat doen, kan Tom zijn cameramensen blijven betalen. Dus geniet u van deze content van Tom?

Wordt dan hier backer van Tom Staal’s Skaveren:

https://tomstaal.backme.org/

En als u dat gedaan hebt, of u heeft nog wat extra overredingskracht nodig, hieronder het interview van Tom Staal bij Café Weltschmerz, waar hij zijn plannen toelicht:

 Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme