2 0
Read Time1 Minute, 11 Second

Niet alleen jouw overheid kan er wat van. Tegenwoordig mag je niks meer, behalve braaf doen wat de kudde doet. Willen je kinderen gaan krijten op de stoep? Mag in sommige gemeenten niet.
Jouw huis, betaald van je eigen zuurverdiende rotcenten, verhuren aan toeristen? De gemeente doet er alles aan om het je vrijwel onmogelijk te maken.

Cowboyfeestje? Wat denk je nou! Zielig voor indianen! Weten ze bij Tivoli in Utrecht alles van. Dakkappelletje 10 cm te lang, breek maar weer af. Met dank aan je zure buurman die een luisterend oor vond bij de gemeenteambtenaar.

Niet barbecueën in het park, geen alcohol mogen schenken op jouw straatfeest, niet roken op het terras of soms zelfs niet op straat.

HET HOUDT NIET OP. STOP ERMEE! WIE JE OOK BENT. JE BENT MIJN MOEDER NIET!

Daarom start ik NEE-derland.nl.

Om NEE te zeggen tegen een land waarin je niets meer mag van elkaar. Ik kan prima zelf nadenken wat ik doe of laat en welke keuzes ik maak. Heb ik niemand voor nodig. De overheid al helemaal niet. Geef elkaar gewoon de ruimte! Laat je vaderland weer een Ja-derland worden!

Dat je het maar weet: mijn site en initiatief Nee-derland wordt gesteund door de Vereniging Nederlandse Sigaretten- en Kerftabakfabrikanten en de Belangenvereniging Pyrotechniek Nederland. Waarom? Daarom, vertel ik hier!

Wil je mij ook steunen? Stuur een mail naar: [email protected]

Jan Roos

Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme