0 0
Read Time1 Minute, 13 Second

Onlangs was ik te horen bij NPO Radio 1 samen met Anne Fleur Dekker. We bespraken het verpeste en gepolariseerde debat in Nederland. Het vrije woord verdwijnt hier steeds meer zelfs op de universiteiten waar vrijdenkers horen te floreren zie je de deugdynamiek. Beluister het hieronder:

Het gesprek ging over de intolerantie van (extreem)links richting het vrije woord. Daar waar Anne Fleur Dekker zeer bewonderenswaardig uit haar linkse bubbel stapte om het gesprek aan te gaan met humanisten en vrijdenkers, werd ze uitgekotst door haar voormalige ‘vrienden’. Dit terwijl ik ook de stap maak om toenadering te zoeken met andersdenkenden – maar ik word niet meteen gelyncht door mensen uit ‘mijn’ zuil. Dit laat nog maar eens zien hoe inclusief links is naar diversiteit wanneer het op andere meningen aankomt…

Vrijdagavond 20 juli was de eerste caféavond en het was een memorabele avond! Het was fijn om samen te komen met zo veel enthousiaste mensen die allemaal bezorgd zijn om Nederland en de toestand van onze verzorgingsstaat. Prachtig ook om te zien hoeveel mensen zich willen inzetten om de deugdynamiek een halt toe te roepen. Dit enthousiasme biedt veel energie om ons netwerk te blijven vergroten en het policor-denken te doorbreken in Nederland!

Luister nu:

https://exovat.io/nl/artikel/kroonjuweel-exovatio-bij-dnk-bijeenkomst/

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2259074/anne-fleur-dekker-en-sid-lukkassen-willen-uit-hun-bubbel

Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme

Sid Lukkassen

Written by Sid Lukkassen

Dr. Sid Lukkassen behandelt o.a. humanisme, geopolitiek, media-analyse en culture wars. Schrijft voor volk en vaderland. Steun mij! https://backme.org/content-creator/sidlukkassen/