0 0
Read Time28 Second

De wekelijkse podcast van saltmines.nl! Wekelijks gepresenteerd door niemand minder dan ‘s-lands moeder van het Internet en gewoon awesome persoon, Astrid Oosenbrug. Maar die heeft besloten 2 weken vakantie te houden op Tenerife dus wordt zij deze week vervangen door de Tom Staal.

Deze week waren Dan Einhorn en Frank van Dorp aka Russell’s Teapot van de partij.

Op de agenda van de podcast deze week:
– Minister Stef Blok
– President Trump
– Der Juncker
– Den Nationale Spoorwegen

Geniet van het weer, pak een biertje of een wijntje en zet de podcast aan

Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme

Ahmed Aarad

Written by Ahmed Aarad

Bestuurder bij stichting Open Source & Overheid, freelance ICT en Aanbestedingsjurist, distantieert zich van rechts/links denken heeft het liever over goed of fout en vindt dat integriteit niet te leren is. “If you are not a better person tomorrow than you are today, what need have you for tomorrow?”