0 0
Read Time28 Second

De wekelijkse podcast van saltmines.nl! Wekelijks gepresenteerd door niemand minder dan ‘s-lands moeder van het Internet en gewoon awesome persoon, Astrid Oosenbrug. Deze week is zij helaas afwezig omdat zij 50! is geworden dus doen wij ons best om haar zo goed mogelijk te vervangen.

Geniet van het weer, pak een biertje of een wijntje en zet de podcast aan met Frank van Dorp aka Russell’s Teapot, Dan Einhorn en Éva Hetényi.

Op de agenda:
– D66 Referendum draaistandpunt
– Feminisme in de Tweede Kamer
– Migratie
– Voetbal dingen die sommige mensen belangrijk vinden

Veel luisterplezier!Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme

Ahmed Aarad

Written by Ahmed Aarad

Bestuurder bij stichting Open Source & Overheid, freelance ICT en Aanbestedingsjurist, distantieert zich van rechts/links denken heeft het liever over goed of fout en vindt dat integriteit niet te leren is. “If you are not a better person tomorrow than you are today, what need have you for tomorrow?”