0 0
Read Time27 Second

De wekelijkse podcast van saltmines.nl! Wekelijks gepresenteerd door niemand minder dan ‘s-lands moeder van het Internet en gewoon awesome persoon, Astrid Oosenbrug die deze week wordt vervangen door niemand minder dan de enige echte Tom Staal.

Wekelijks ontvangt zij 2 gasten en bespreken ze het nieuws van de week. Waaronder ook de #ophef van de week. Deze week zijn Frank van Dorp aka Russell’s Teapot en Ahmed Aarad van de partij.

Op de agenda:
– Vlaggate
– De onderzeeboten die defensie wil aanschaffen
– Tommy Robinsson

En nog veel meer!Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme

Ahmed Aarad

Written by Ahmed Aarad

Bestuurder bij stichting Open Source & Overheid, freelance ICT en Aanbestedingsjurist, distantieert zich van rechts/links denken heeft het liever over goed of fout en vindt dat integriteit niet te leren is. “If you are not a better person tomorrow than you are today, what need have you for tomorrow?”