Interview time! Farah interview met Chantal Klaver

Ahmed Aarad
Read Time20Seconds

Voor saltmines doet Farah Lutvica interviews. Zij wil vooral weten wat hen beweegt om bijv. maatschappelijk actief te zijn of waarom ze nou nét iets anders in elkaar steken.

In dit kader zat Farah met Chantal Klaver veel plezier en leer eens iemand kennen die op de achtergrond met twintig dingen tegelijk bezig is. Niets is Chantal onbekend op het gebied van technologie, innovatie en echte duurzaamheid.

00
Next Post

Saltmines – Een blik op de toekomst

Het is bijna 9 maanden geleden sinds het eerste artikel van Ahmed Aarad […]

Je blokkeert onze vervelende advertenties!

We weten hoe vervelend advertenties zijn echter om de kosten op te brengen, we verdienen namelijk niets aan dit blogje, zijn wij genoodzaakt deze jou te laten zien. Help ons dit blogje gratis te houden en sta advertenties op onze site toe. Dank vanuit het hele team hiervoor!