0 0
Read Time20 Second

Voor saltmines doet Farah Lutvica interviews. Zij wil vooral weten wat hen beweegt om bijv. maatschappelijk actief te zijn of waarom ze nou nét iets anders in elkaar steken.

In dit kader zat Farah met Chantal Klaver veel plezier en leer eens iemand kennen die op de achtergrond met twintig dingen tegelijk bezig is. Niets is Chantal onbekend op het gebied van technologie, innovatie en echte duurzaamheid.

Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme

Ahmed Aarad

Written by Ahmed Aarad

Bestuurder bij stichting Open Source & Overheid, freelance ICT en Aanbestedingsjurist, distantieert zich van rechts/links denken heeft het liever over goed of fout en vindt dat integriteit niet te leren is. “If you are not a better person tomorrow than you are today, what need have you for tomorrow?”