0 0
Read Time39 Second

Alweer de tweede podcast van saltmines.nl! Wekelijks gepresenteerd door niemand minder dan ‘s-lands moeder van het Internet en gewoon awesome persoon, Astrid Oosenbrug.

Wekelijks ontvangt zij 2 gasten en bespreken ze het nieuws van de week. Waaronder ook de #ophef van de week.  Deze week waren Mischa Rick van Geelen en Steven Gort (Ook bekend als de @datafluisteraar ) van de partij. Laat ons weten wat je ervan vindt.

Heb je dingen waar we het de volgende keer over moeten hebben? Laat dan een reactie achter onder deze blogpost!

Wacht niet langer en klik hier om naar onze Soundcloud pagina te gaan om naar de podcast te luisteren of klik hieronder op play. Als alternatief staan de podcasts ook op ons YouTube kanaal vanaf 21.00 uur.

Veel plezier!

Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme

Ahmed Aarad

Written by Ahmed Aarad

Bestuurder bij stichting Open Source & Overheid, freelance ICT en Aanbestedingsjurist, distantieert zich van rechts/links denken heeft het liever over goed of fout en vindt dat integriteit niet te leren is. “If you are not a better person tomorrow than you are today, what need have you for tomorrow?”