Read Time22 Second

Bart Mos, bekend van de Telegraaf. Is gehacked door de in Iran wonende Noord Koreanen en was niet in het bezit van een Smart Blockchain kennelijk. Reden? Het interview met Rian van Rijbroek waar zij alle ruimte kreeg om zich te verdedigen zonder maar 1 kritische vraag gesteld te krijgen.

UPDATE: de website bartmos.nl blijkt niet van Bart Mos te zijn

https://twitter.com/BartMos/status/959759506526875648

 Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme

0 0
Ahmed Aarad

Written by Ahmed Aarad

Bestuurder bij stichting Open Source & Overheid, freelance ICT en Aanbestedingsjurist, distantieert zich van rechts/links denken heeft het liever over goed of fout en vindt dat integriteit niet te leren is. “If you are not a better person tomorrow than you are today, what need have you for tomorrow?”

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.