Funda legt dwangsom op voor delen huis op Facebook

Shawna Young
Read Time54Seconds

Verbod op delen hyperlink geeft Funda ongelimiteerde fondsen om achter mensen aan te jagen die wanhopig hun huis proberen te verkopen.

Het is me ook wat… Ik dacht even iemand te helpen een huis te verkopen. Dus ik deel op Facebook een huis dat te koop staat op Funda. Vervolgens  krijg ik een dwangsom opgelegd van Funda. Blijkbaar mag ik niet zonder voorafgaand schriftelijke toestemming van Funda een hyperlink delen van de website.

Alleen indien Funda u daartoe voorafgaande schriftelijk toestemming heeft gegeven, is het u toegestaan om een hyperlink (een technisch commando, dat verwijst naar een website van Funda, waarbij de website binnen de kaders van Funda verschijnt) aan te brengen. Verzoeken tot het aanbrengen van een hyperlink, kunt u richten aan [email protected]. Bron: www.funda.nl/gebruiksvoorwaarden

In reactie op mijn plaatsing ontving ik deze mail:

Heb ik dat weer?

Oeps, nu heb ik het weer gedaan…

Moraal van het verhaal: Algemene voorwaarden, gebruiksvoorwaarden en andere “ik-heb-dit-document-gelezen-en-ga-akkoord” documenten, bevatten vaak een hoop onzin. Wat is het doel van online adverteren als je dit niet mag delen?

00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Het CYBER-verhaal van Rian van Rijbroek op Nieuwsuur, en waarom het niet klopt

Bekende IT-security experts en IT-journalisten zoals bijvoorbeeld Brenno de Winter en André Koot, hebben al […]

Je blokkeert onze vervelende advertenties!

We weten hoe vervelend advertenties zijn echter om de kosten op te brengen, we verdienen namelijk niets aan dit blogje, zijn wij genoodzaakt deze jou te laten zien. Help ons dit blogje gratis te houden en sta advertenties op onze site toe. Dank vanuit het hele team hiervoor!