0 0
Read Time1 Minute, 45 Second

Complottheorieën zijn zo oud als de mensheid. Het internet staat er vol mee en ze zijn soms enorm hardnekkig maar vaak ook enorm grappig.

Vandaar dat ik voor jullie een top 5 hebben gemaakt van de leukste theorieën.

  1. Buitenaards leven is hier!

Zoals iedereen weet wordt de aarde bestuurd door buitenaardse wezens. Onlangs was er in het MECC in Maastricht een optreden van David Icke. Deze heeft bewijs dat de wereld wordt geregeerd door Aliens, Reptielen en zionisten. Wie aliens rule the world in google intoetst kan zeer vermakelijke kost vinden.

  1. 11 september aanslag is niet door Al ‘Qaida gepleegd

De aanslag die de wereld heeft veranderd is uiteraard nooit door Osama Bin Laden bedacht en zeker niet door extreme moslims uitgevoerd. Ik heb voor jullie een groundbreaking nieuw inzicht gevonden over wie werkelijk achter de aanslagen zat.

 

  1. de lange arm van de Joden

Mocht je ooit in de situatie zijn geweest dat je je zelf machteloos voelt tegenover de wereld, weet je dan getroost dat de Joden en/of illuminatie hierachter zitten. Ook onze grote vriend van Denk, Selçuk Öztürk, weet gelukkig ook dat het altijd de lange arm van Israel en de Joden is.

Mocht u op vakantie bijvoorbeeld last van haaien hebben, dan moet u er rekening mee houden dat de Mossad hierachter zit.

 

  1. Paul McCArtney leeft, oh sorry, is dood

Voor wie het nog niet weet. Paul McCartney is al jaren dood. Ik heb een geweldige video gevonden  die dit beter kan uitleggen dan dat ik dat voor jullie zou kunnen doen.

 

  1. Voor wie het nog niet wist, er is nooit een maanlanding geweest

Er is videomateriaal  van de maanlanding. De vlag op de foto’s wappert, er zijn geen sterren zichtbaar en er werden stenen teruggevonden met een identieke chemische samenstelling aan de maanstenen die de astronauten mee naar aarde namen. Wat ze ook mogen voorliegen, er is nooit iemand op de maan geweest.

.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme