Mensen geven gevoelige informatie echt zomaar af

Brenno de Winter
Read Time10Seconds
Bij Velvet X vroegen ze zich af hoeveel gevoelige persoonsgegevens mensen afgeven op straat. Nou als je het ze netjes vraagt heel veel was mijn theorie. Ik suggereerde het BSN eens te proberen …. en inderdaad…

00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Hiemstra gaat niet in discussie met Baudet

Thierry maakt het mij ontzettend moeilijk om niet over hem te gaan schrijven. […]

Je blokkeert onze vervelende advertenties!

We weten hoe vervelend advertenties zijn echter om de kosten op te brengen, we verdienen namelijk niets aan dit blogje, zijn wij genoodzaakt deze jou te laten zien. Help ons dit blogje gratis te houden en sta advertenties op onze site toe. Dank vanuit het hele team hiervoor!