0 0
Read Time22 Second

Het is best moeilijk man te zijn anno 2018. Zo moeilijk dat de overheid, met SIRE, hier zich ook mee bemoeit. In mijn zoektocht ben ik heel wat materiaal tegengekomen dat leerzaam en soms ook wel grappig was. Maar niets deed onder aan het onderstaand filmpje. Soms brengt iemand alle noodzakelijke kennis terug naar het meest fundamentele. Veel plezier en laat weten of je zit te wachten op meer van dit soort potentiële ‘lifechangers’.

Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme

Ahmed Aarad

Written by Ahmed Aarad

Bestuurder bij stichting Open Source & Overheid, freelance ICT en Aanbestedingsjurist, distantieert zich van rechts/links denken heeft het liever over goed of fout en vindt dat integriteit niet te leren is. “If you are not a better person tomorrow than you are today, what need have you for tomorrow?”