1 0
Read Time31 Second

Hier schreef ik nog geen week geleden dat van terrorisme verdachte personen vaak jarenlang ongestoord zich binnen en buiten de EU kunnen verplaatsen. Ik dacht dat dit al behoorlijk verontrustend nieuws was….

En toen was het maandag… Graag deel ik met u de volgende rectificaties.
Ambtenaren die niet instaat blijken te zijn om een geboortedatum juist op te schrijven voor zoiets lulligs als een SANCTIEREGELING TERRORISME… Gelukkig komen dit soort onbenulligheden nooit voor… Zoals het niet lezen van een mailtjes dat er TWEE terreurverdachten op Schiphol aankomen.

Maar hé, dat sleepnet he… Dat is super nodig. Niet vergeten.

*doet hoofd op bureau bonken*

Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme

Ahmed Aarad

Written by Ahmed Aarad

Bestuurder bij stichting Open Source & Overheid, freelance ICT en Aanbestedingsjurist, distantieert zich van rechts/links denken heeft het liever over goed of fout en vindt dat integriteit niet te leren is. “If you are not a better person tomorrow than you are today, what need have you for tomorrow?”