0 1
Read Time39 Second

Zit je met je 2e of 3e kop koffie. Ga je eens de achtergronden checken bij het nieuws. Daar hoort het roze uithoekje op het wereldwijde interweb. Daar waar de meningen van het gemiddeld intellect vaak grof, ongefilterd en vaak behoorlijk debiel zijn.

*schrik*

Hij doet het niet! Een zwart scherm met een groene pixel…

Eventjes later:

Een man of 50.000 schiet op dit moment direct in de paniekaanval modus, papieren zakje erbij en vertoont verregaande symptomen van autisme. Houd het nieuws in de gaten, is mijn tip. Binnen nu en 2 uur krijg je te maken met heel wat online nieuwskoppen die aanvangen met “verwarde man …
*de links zijn aanraders hoor ik net…

– UPDATE – Zou dit de lancering zijn van de nieuwe website van GeenStijl #Shhh

SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

SaveSaveVond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme

Ahmed Aarad

Written by Ahmed Aarad

Bestuurder bij stichting Open Source & Overheid, freelance ICT en Aanbestedingsjurist, distantieert zich van rechts/links denken heeft het liever over goed of fout en vindt dat integriteit niet te leren is. “If you are not a better person tomorrow than you are today, what need have you for tomorrow?”