HALP! GeenStijl doet niet

Ahmed Aarad
Read Time38Seconds

Zit je met je 2e of 3e kop koffie. Ga je eens de achtergronden checken bij het nieuws. Daar hoort het roze uithoekje op het wereldwijde interweb. Daar waar de meningen van het gemiddeld intellect vaak grof, ongefilterd en vaak behoorlijk debiel zijn.

*schrik*

Hij doet het niet! Een zwart scherm met een groene pixel…

Eventjes later:

Een man of 50.000 schiet op dit moment direct in de paniekaanval modus, papieren zakje erbij en vertoont verregaande symptomen van autisme. Houd het nieuws in de gaten, is mijn tip. Binnen nu en 2 uur krijg je te maken met heel wat online nieuwskoppen die aanvangen met “verwarde man …
*de links zijn aanraders hoor ik net…

– UPDATE – Zou dit de lancering zijn van de nieuwe website van GeenStijl #Shhh

SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

SaveSave

0 0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Gehandicapt in Nederland; Onderwijs, mijn verhaal

Vooraf Hoe moeilijk is het voor mensen met een lichamelijke beperking om iets […]