Saltmines, doet een stapje vooruit (update)

Ahmed Aarad
Read Time55Seconds

– UPDATE – Vanaf maandag komen er weer een berg verhalen jullie kant op. De afgelopen dagen het fundament gelegd voor verdere groei. #goodnewsiscoming

Hoi,

Sinds gisteren is Mischa Rick van Geelen erbij gekomen om te helpen om dit blogje wat groter en breder te maken. We hebben gisteren wat technische zaken geregeld om ervoor te zorgen dat technisch het eea beter is geregeld. De komende week hebben we de tijd genomen om alle puntjes op de i te zetten om een toekomstvast platform te hebben. Hierdoor worden we instaat gesteld om nog beter blogposts, video’s en anderszins met jou te kunnen delen.

Ik benader op dit moment leuke, en vooral ook gewone, mensen om voor dit initiatief af en toe te schrijven. Met gewoon bedoel ik niet de ons-kent-ons van bekende bloggers en opiniemakers. Dat laatste ga je hier dan ook niet zien. Mocht je behoefte hebben aan een ander geluid dan het geroeptoeter dat men nu bezigt, dan zul je hier op je wenken bediend worden.

Voor nu dank en we blijven, voor de criticasters, onbetaald keihard doorzetten!

Met rollende groet,

Ahmed Aarad

0 0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Waarom krijgen vooral domme mensen een podium - Hanina Ajarai #ophef

Hanina Ajarai kan ik op de hoop gooien van volstrekt irrelevante personen die […]