0 0
Read Time55 Second

– UPDATE – Vanaf maandag komen er weer een berg verhalen jullie kant op. De afgelopen dagen het fundament gelegd voor verdere groei. #goodnewsiscoming

Hoi,

Sinds gisteren is Mischa Rick van Geelen erbij gekomen om te helpen om dit blogje wat groter en breder te maken. We hebben gisteren wat technische zaken geregeld om ervoor te zorgen dat technisch het eea beter is geregeld. De komende week hebben we de tijd genomen om alle puntjes op de i te zetten om een toekomstvast platform te hebben. Hierdoor worden we instaat gesteld om nog beter blogposts, video’s en anderszins met jou te kunnen delen.

Ik benader op dit moment leuke, en vooral ook gewone, mensen om voor dit initiatief af en toe te schrijven. Met gewoon bedoel ik niet de ons-kent-ons van bekende bloggers en opiniemakers. Dat laatste ga je hier dan ook niet zien. Mocht je behoefte hebben aan een ander geluid dan het geroeptoeter dat men nu bezigt, dan zul je hier op je wenken bediend worden.

Voor nu dank en we blijven, voor de criticasters, onbetaald keihard doorzetten!

Met rollende groet,

Ahmed AaradVond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme

Ahmed Aarad

Written by Ahmed Aarad

Bestuurder bij stichting Open Source & Overheid, freelance ICT en Aanbestedingsjurist, distantieert zich van rechts/links denken heeft het liever over goed of fout en vindt dat integriteit niet te leren is. “If you are not a better person tomorrow than you are today, what need have you for tomorrow?”