0 0
Read Time31 Second

Het klimaatprobleem is synoniem met over en weer schreeuwen naar elkaar dat het klopt of niet klopt. Waarbij politici na wikken en wegen roepen dat zij voor of tegen maatregelen zijn die er nooit komen. Waar ik in deze blogpost een grote blinde vlek heb aangetoond, is er nu ook goed nieuws! Of eigenlijk soort van.

Ik geef u de beruchte TED Talk Allan Savory

Vooropgesteld dat zijn ideeën niet gevrijwaard van kritiek zijn zouden we onderzoek moeten doen naar wat wel werkt. Het lukt hem namelijk wel en daar kan geen theoretisch contra-onderzoek tegenop.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme

Ahmed Aarad

Written by Ahmed Aarad

Bestuurder bij stichting Open Source & Overheid, freelance ICT en Aanbestedingsjurist, distantieert zich van rechts/links denken heeft het liever over goed of fout en vindt dat integriteit niet te leren is. “If you are not a better person tomorrow than you are today, what need have you for tomorrow?”