1 0
Read Time1 Minute, 2 Second

Er was een hoop commotie ontstaan in ons land toen we geconfronteerd werden met de kindbruiden/asielzoekers situatie. Waar er aandacht was voor de verkiezingen is dit onderwerp sinds de verkiezingen weer van ieders politieke radar verdwenen. Een probleem waar veel mensen heel “uppety” van worden, het “moral high ground claimen en vervolgens niets doen. Waar bepaalde politieke partijen zich ineens heel erg luid gingen inzetten tijdens de campagne en waar het nu akelig stil blijft.

We vergeten even dat deze situatie niet alleen toebehoort aan de “vreemde” culturen in Nederland. Ook bij ons in het vrije westen is er behoorlijk wat mis. Waarbij de VS toch wel de kroon spant. In 23 van de 50 staten is een leeftijd van 14-16 jaar namelijk al prima om in het huwelijk te treden.

Ik geef dan ook graag Samantha Bee het woord hierover:

Ook hier geldt als het onze bondgenoten betreft blijven wij heel heel stil. Of gaan we onze minister van buitenlandse zaken dit horen veroordelen?

Voorlopig, en als dit onderwerp je echt raakt, kun je zelf ook iets doen. Naast het mailen met deze mensen. Ook lid worden van http://www.girlsnotbrides.orgVond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme

Ahmed Aarad

Written by Ahmed Aarad

Bestuurder bij stichting Open Source & Overheid, freelance ICT en Aanbestedingsjurist, distantieert zich van rechts/links denken heeft het liever over goed of fout en vindt dat integriteit niet te leren is. “If you are not a better person tomorrow than you are today, what need have you for tomorrow?”